Vierailuajan varaaminen Villa Kokkoseen

 AJANVARAUKSELLA MAANANTAISTA SUNNUNTAIHIN YMPÄRI VUODEN

Yksittäiset kävijät ja ryhmät ovat ympäri vuoden tervetulleita taiteilijakotikierokselle Villa Kokkoseen. Vierailuun voi sisältyä isäntäparin opastuksen ja musiikkiesitysten lisäksi taiteilijakodin tarjoiluja kahvipöydästä noutopöytäruokailuun asti! Kahvipöytä katetaan joka päivä talon alkuperäiseen ruokailutilaan.

Yksittäiset kävijät ja ryhmät ovat tervetulleita vierailulle Villaan ympäri vuoden, seitsemänä päivänä viikossa. Vierailuun sisältyy opastettu taiteilijakotikierros ja mahdolliset tarjoilut. Kokkosen tyylikäs ja maukas sekatavarashoppi on aina avoinna. Vierailuaika voidaan sopia aamuvarhaiselle, iltapäivään tai vaikka myöhäiseen iltaan.Toteutamme 15.6.-10.8.2014 (ke-su)  klo 12 ja 14 alkavia säännöllisiä kierroksia, joille osallistuminen ei edellytä varausta.

Meidät tavoittaa puhelimitse viikon jokaisena päivänä, parhaiten klo 9.00 - 20.00. Jos vierailulle on päästävä lyhyellä varoitusajalla, soita meille aamulla ja varaustilanteestamme riippuen vierailusi saattaa onnistua jo samana iltapäivänä!

Ajanvarauksen voi tehdä myös yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä s.postia osoitteeseen info@villakokkonen.fi.

Ryhmän maksimikoko on n. 100 henkeä silloin, kun vierailuun ei sisälly tarjoiluja. Villa Kokkonen Sanoin ja Sävelin + kahvipöytä ja ruokaisa salaatti voidaan toteuttaa 58 hengelle. Noutopöydän kera vierailulle on samaan aikaan tervetullut max. 50 hengen ryhmä.
►Villa Kokkosen vierailuhinnasto 2013 - 2014

Yhteystiedot

Villa Kokkonen
Tuulimyllyntie 5
04400 Järvenpää