Villan Verkkokauppa

►Villan Verkkokauppaan pääset klikkaamalla linkkiä! Verkkokaupan käyttö ei edellytä sisäänkirjautumista.

Kansainvälisen koronakurimuksen takia tuotevalikoimamme ovat pienentyneet merkittävästi. Tällä hetkellä Villan Verkkokaupasta voidaan ostaa vain kahvia ja teetä. Konserttilippujen myynnin aloitamme heti, kun konserttien järjestäminen on taas mahdollista.

Koronaepidemian takia toimitamme Villan Verkkokaupasta hankitut kahvit ja teet kotiinkuljetuksena ilman kuljetuskustannuksia. Siksi joudumme rajaamaan asiakaskuntamme Järvenpään ja Keravan alueelle. Tuotteita ei voi noutaa Villa Kokkosesta.

Toimitusaikataulumme:
Viikko 19
keskiviikko klo 14.00-18.00, lauantai klo 14.00-18.00
Viikko 20
keskiviikko klo 14.00-18.00, lauantai klo 14.00-18.00
Viikko 21
keskiviikko klo 14.00-18.00, lauantai klo 14.00-18.00
Toimitusehtomme:
Asiakas voi tilata tuotteet haluamaansa osoitteeseen mutta sitoutuu olemaan vastaanottamassa tuotteet. Soitamme tai lähetämme tekstiviestin asiakkaalle n. puoli tuntia ennen toimitusta.

HUOM! Kahvi- ja teetuotteita ei voi koronaepidemian takia noutaa Villa Kokkosesta.

Villan Verkkokaupan toimitusehdot

Kansainvälisen koronaepidemian takia tuotevalikoimamme ovat pienentyneet merkittävästi. Tällä hetkellä Villan Verkkokaupasta voidaan ostaa vain kahvia ja teetä.

Koronaepidemian takia asiakaskuntamme on toistaiseksi rajattu Järvenpään ja Keravan alueelle. Toimitamme Villan Verkkokaupasta hankitut kahvit ja teet kotiinkuljetuksena ilman kuljetuskustannuksia. Asiakkaamme voi tilata tuotteet haluamaansa osoitteeseen mutta sitoutuu olemaan vastaanottamassa tuotteet. Soitamme tai lähetämme tekstiviestin asiakkaalle n. puoli tuntia ennen toimitusta.

Konserttilippujen myynnin aloitamme heti, kun konserttien järjestäminen on taas mahdollista.

Niin kauan kuin Suomessa vallitsee koronan aiheuttama poikkeustila, Villan Verkkokaupasta ostettuja tuotteita ei voi noutaa Villa Kokkosesta.

Villan Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ( ei koske lippukauppaa ) on kuluttajasuojalain mukainen täysi 14 vrk:n palautusoikeus ilman palautuskustannuksia. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Pyydämme palauttamaan tuotteet osoitteeseen: Villa Kokkonen / Mestart Oy, Tuulimyllyntie 5, 04400 Järvenpää. Palautuksesta tulee ilmoittaa etukäteen sähköpostilla osoitteeseen info@villakokkonen.fi.

Mestart Oy
Käyntios: Taiteilijakoti Villa Kokkonen, Tuulimyllyntie 5, 04400 Järvenpää
Mestart Oy
Virallinen osoite: Mannilantie 40 C 6, 04400 Järvenpää