Villan Verkkokauppa

►Villan Verkkokauppa on avattu, pääset ostoksille linkkiä klikkaamalla!

Villan Verkkokauppa ei edellytä sisäänkirjautumista.

Verkkokaupastamme voidaan ostaa

- lippuja Villa Kokkosen yleisölle avoimiin konsertteihin

- Johan&Nyströmin luomukahvia ja luomuteetä sekä käsintehtyä lakritsia ja suklaata

Villan Verkkokaupan toimitusehdot

Konserttiliput

Osta liput Villan Verkkokaupasta. Niitä ei tarvitse noutaa Villa Kokkosesta, vaan sähköpostiisi tullut tilausvahvistus toimii konserttilippuna. Tarkista lippuvarauksesi huolella. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin, mikäli tapahtuma ei peruunnu tai siirry toiseen ajankohtaan. Asiakas on velvollinen tarkistamaan, että tapahtuma ei ole peruuntunut sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja mahdolliset muutokset Villa Kokkosen nettisivustolta. 

Kahvit, teet, suklaat ja lakritsit

Osta tuotteet Villan Verkkokaupasta. Soita meille numeroon 0414326166, niin sovitaan noutoaika Villa Kokkosesta. Villan Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ( ei koske lippukauppaa ) on kuluttajasuojalain mukainen täysi 14 vrk:n palautusoikeus ilman palautuskustannuksia. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Pyydämme palauttamaan tuotteet osoitteeseen: Villa Kokkonen / Mestart Oy, Tuulimyllyntie 5, 04400 Järvenpää. Firmamme virallinen osoite on Mannilantie 40 C 6, 04400 Järvenpää. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@villakokkonen.fi.

Mestart Oy
Käyntios: Taiteilijakoti Villa Kokkonen, Tuulimyllyntie 5, 04400 Järvenpää
Mestart Oy
Virallinen osoite: Mannilantie 40 C 6, 04400 Järvenpää