Villan Verkkokauppa

►Villan Verkkokauppa on avattu, pääset ostoksille linkkiä klikkaamalla!

Villan Verkkokauppa ei edellytä sisäänkirjautumista.

Verkkokaupastamme voidaan tilata

- lippuja yleisöopastuksille ja konsertteihin

- lippuja sellaisiin ryhmävarauksiin, jotka julkaisemme Villan Verkkokaupan sivuilla

- Johan&Nyströmin luomukahvia ja luomuteetä sekä käsintehtyä lakritsia ja suklaata

Tilausvahvistus tulee välittömästi s.postiisi maksettuasi ostokset.

HUOM! Yksittäiset kävijät ja pienryhmät voivat verkkokaupan kautta ostaa ympäri vuoden lippuja sellaisiin ryhmävarauksiin, jotka näkyvät samaan aikaan sekä Villa Kokkosen julkisessa kalenterissa että verkkokaupan sivuilla.

Toimitusehdot

Lippuja opastetuille kierroksille ja konsertteihin ei noudeta Villa Kokkosesta, vaan     sähköpostiisi tullut tilausvahvistus toimii lippuna opastetuille kierroksille ja konsertteihin. Tarkista lippuvarauksesi huolella. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin, mikäli tapahtuma ei peruunnu tai siirry toiseen ajankohtaan. Asiakas on velvollinen tarkistamaan, että tapahtuma ei ole peruuntunut sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja mahdolliset muutokset Villa Kokkosen nettisivustolta. 

Muut tuotteet kuin liput noudetaan aina Villa Kokkosesta.  Villan Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ( ei koske lippukauppaa ) on kuluttajasuojalain mukainen täysi 14 vrk:n palautusoikeus ilman palautuskustannuksia. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Pyydämme palauttamaan tuotteet osoitteeseen: Villa Kokkonen / Mestart Oy, Tuulimyllyntie 5, 04400 Järvenpää. Firmamme virallinen osoite on Mannilantie 40 C 6, 04400 Järvenpää. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@villakokkonen.fi.

Mestart Oy
Käyntios: Taiteilijakoti Villa Kokkonen, Tuulimyllyntie 5, 04400 Järvenpää
Mestart Oy
Virallinen osoite: Mannilantie 40 C 6, 04400 Järvenpää