Kaipauksen ja lohdutuksen säveliä

Surusävel

Arvoisa hautajaisten järjestäjä,

 

Olemme pianisti Elina Viitaila ja laulaja Antti A. Pesonen. Surusävel-palvelumme on käytettävissäsi, kun tarvitset musiikkiohjelmaa hautajaisiin.


 
Meillä on yli 20 vuoden kokemus esiintymisistä siunaus- ja muistotilaisuuksissa.


 
Surusävel-musiikkipalveluiden lisäksi voimme tarjota max. 50 hengelle ainutlaatuiset puitteet, musiikkiohjelman ja tarjoilut muistotilaisuuden järjestämiseksi taiteilijakoti Villa Kokkosessa.

Yksinlaulua siunaustilaisuudessa

Antti A. Pesonen esittää 1-2 laulua kanttorin säestyksellä, esimerkiksi kukkien laskun jälkeen ja siunaamisen yhteydessä. Antin lämminhenkinen ja kaunis ääni luo tilaisuuteen arvokkuutta ja juhlallisuutta. Voit kuunnella ja katsoa Antin esiintymistä siunaustilaisuudessa alla olevan linkin kautta. Katkelma on nauhoitettu Malmin hautausmaan isossa kappelissa vuonna 2015:

►Niin kaunis on maa

Musiikkia muistotilaisuudessa

Pianisti Elina Viitailan ja laulaja Antti A. Pesosen musiikkiesitykset tekevät muistotilaisuudesta herkän, kauniin ja unohtumattoman. Suunnittelemme tilaisuuden kulkua mielellämme jo etukäteen hautajaisten järjestäjän kanssa. Isoissa muistotilaisuuksissa, joihin on saapunut monikymmeninen saattojoukko, olemme usein toimineet koko tilaisuuden seremoniamestareina adresseja lukien jne.