Lämpimät, tyylikkäät ja herkulliset

Uusi taiteilijakotikalenterimme (20,00 € / kpl) on ilmestynyt! Villa Kokkosen seinäkalenteria vuodelle 2018 voi tilata ►kahvit ja teet -sivulla olevalla lomakkeella. Nouto ja maksut paikan päällä käteisellä tai kortilla. Kauppamme on avoinna myös kaikkien Villa Kokkosessa järjestettävien tilaisuuksien aikana.

Villa-tossut lämmittävät mieltä ja tassuja. Taiteilijakoti Villa Kokkosen designia voi käydä ihailemassa ja sovittamassa ympäri vuoden. 

Villa Kokkosen käsintehdyt tossut syntyivät rakkaudesta kutomiseen ja halusta luoda sellainen tuote, joka ei taatusti kävele vastaan jokaisen nurkan takaa. Laadukas 7 veljestä -lanka takaa tuotteen käyttömukavuuden ja kestävyyden.

Koivuviilusta tehdyt astiat ja pannunaluset jatkavat Alvar Aallon ja Artekin viitoittamalla tiellä. Myös kynttilät edustavat suomalaisen designin parhaita perinteitä. Servieteissä elää Alvarin ja Elissan kaunis kädenjälki.

Olemme Majamoon ja Desicon tuotteiden jälleenmyyjä. Villa-tossut ovat omaa tuotantoamme.

Yhteystiedot

Villa Kokkonen
Tuulimyllyntie 5
04400 Järvenpää

Käsinkudotut Villa-tossut, Johan&Nyströmin käsinpaahdetut luomuerikoiskahvit ja Desicon käsintehdyt kynttilät. Myyntinäyttelymme valikoimat ovat ainutlaatuisuudessaan ja laadukkuudessaan vertaansa vailla.