Taiteilijakodin oma kauppa

Johan&Nyströmin luomukahvin ja -teen lisäksi kaupassamme on Elinan suunnittelemia ja kutomia Villa-designtossuja, sterling-hopeasta käsin tehtyjä Aalto-hopeakoruja, Majamoon puisia astioita, kotimaista käsintehtyä Liq-lakritsia, Suojärven suklaatilan valmistamaa Taiteilijakoti Kokkosen nimikkosuklaata sekä Desicon tuoksukynttilöitä ja Villa Kokkos -aiheisia postikortteja.

Kahvit

Vain paras kelpaa meille. Siksi teemme yhteistyötä Suomen suurimman pienpaahtimon kanssa. Johan&Nyströmin laatukahvit ovat huippuhyviä ja eettisesti tuotettuja. Myymme kahvit papuina tai jauhettuina.

Tutustu kahvivalikoimiimme ►tästä

Tummapaahtoista luomukahvia ympäri vuoden Villa Kokkosesta. Huipputuoretta. Huippulaadukasta. 10,00 € / 250 g. Tarvittaessa jauhamme pavut paikan päällä. Kahvin lisäksi myymme myös hyödyllisiä oheistarvikkeita. Kuvassa näkyy kahvimitta, joka toimii myös pussinsulkijana.

Teet

Tarjolla on Johan&Nyströmin lähes neljäkymmentä eri teelatua. On mustaa, vihreää, valkoista, oolongia, rooibosta ja yrttihaudukkeita.

Tutustu teevalikoimiimme ►tästä

Villa-tossut

Jokainen käsinkudottu tossupari sisältää viisi tuntia kutomista, tunnin ompelua ja 100 grammaa kotimaista lankaa. Elina on suunnitellut ja kutonut kaikki Villa-tossut.

Runsaat, värikkäät valikoimat! 18,90 € / pari

Aalto-korusarja

Suomalainen arkkkitehtuuri, musiikki ja luonto ovat antaneet aiheet Villa Kokkosen omalle korusarjalle, joka on käsin tehty sterling-hopeasta.

Suklaat

Taiteilijakoti Kokkonen tekee yhteistyötä Ylöjärvellä sijaitsevan Suklaatilan kanssa.

Kynttilät

Valikoimissamme on pöytä-, antiikki- ja tuoksukynttilöitä.

Lakritsit

Suomalaista käsintehtyä premium-lakritsia, uskallatko maistaa?

►Villan Verkkokauppa avattiin 31.8.2018.

Verkkokaupasta voidaan ostaa:

- lippuja Villa Kokkosen konsertteihin

- Johan&Nyströmin luomukahvia ja luomuteetä sekä kotimaista käsintehtyä lakritsia ja suklaata

Villa Kokkonen
Tuulimyllyntie 5
04400 Järvenpää

Olemme Johan&Nyströmin kahvi- ja teetuotteiden jälleenmyyjä. Teevalikoimissamme n. 50 erilaista vaihtoehtoa. Esimerkiksi Goji & Tyrni 6,20 € / 100 g.

Teesiivilät silikonista. Useita hahmoja ja muotoja: Kissa, Sateenvarjo, Tikkari, Joutsen, Rento ukko, Sydän, Mansikka, Sitruuna, Nuotti ja Teelusikka

Kahvimitat. Valikoimissamme on myös sellaisia mittoja, jotka toimivat pussinsulkijoina.

Villa Kokkosessa tarjoiltavan ja myytävän kahvin tuoreet pavut tulevat Johan & Nyström -paahtimolta Ruotsista. Firma valittiin vuonna 2016 upeasti Euroopan kolmanneksi parhaaksi kahvipaahtimoksi!
 

Taivaalla-korvakorut sterling-hopeasta. Aiunutlaatuisen Aalto-sarjan muut korut ovat nimeltään Puulla, Lumella ja Aalloilla.