VILLA KOKKOSEN KAUPPA

Uusia elämyksiä perinteitä kunnioittaen!

Villa Kokkonen on Järvenpään Vanhankylänniemessä sijaitseva nähtävyys, jossa toimii laadukas kauppa.  Laajan valikoimamme päätuotteet ovat käsinkudottuja, käsintehtyjä tai käsinpaahdettuja: Villa-tossut, hopeakorut, suklaat, lakritsit ja tummapaahtoiset luomuerikoiskahvit. Unohtamatta superlaadukasta luomuteevalikoimaamme.

►Villan Verkkokauppa avattiin 31.8.2018.

Verkkokaupasta voidaan ostaa:

- lippuja Villa Kokkosen konsertteihin

- Johan&Nyströmin luomukahvia ja luomuteetä sekä kotimaista käsintehtyä lakritsia ja suklaata

Tummapaahtoista luomukahvia ympäri vuoden Villa Kokkosesta. Huipputuoretta. Huippulaadukasta. 9,60 € / 250 g. Tarvittaessa jauhamme pavut paikan päällä. Kahvin lisäksi myymme myös hyödyllisiä oheistarvikkeita. Kuvassa näkyy kahvimitta, joka toimii myös pussinsulkijana.

Järjestimme ensimmäiset joulumyyjäiset Villa Kokkosessa joulukuun 2016 puolivälissä. Yleisö sai nähdä, tuoksutella ja maistaa kahveja, kahvikakkuja sekä haudutetavaa luomuteetä.

Muutkin tuotteemme ansaitsisivat oman esitteensä: Desicon kynttilät, Dammenbergin suklaat, Majamoon puiset astiat, sterling-hopasta valmistetut Aalto-hopeakorut sekä Villa Kokkosen omaa tuotantoa edustavat Villa-tossut, joita on kulkeutunut asiakkaidemme mukana Japaniin ja Australiaan asti.

Villa-tossut

Runsaat, värikkäät valikoimat! 18 € / pari

Villa Kokkonen
Tuulimyllyntie 5
04400 Järvenpää

Olemme Johan&Nyströmin kahvi- ja teetuotteiden jälleenmyyjä. Teevalikoimissamme n. 50 erilaista vaihtoehtoa. Esimerkiksi Goji & Tyrni 6,20 € / 100 g.

Teesiivilät silikonista. Useita hahmoja ja muotoja: Kissa, Sateenvarjo, Tikkari, Joutsen, Rento ukko, Sydän, Mansikka, Sitruuna, Nuotti ja Teelusikka

Kahvimitat. Valikoimissamme on myös sellaisia mittoja, jotka toimivat pussinsulkijoina.

Villa Kokkosessa tarjoiltavan ja myytävän kahvin tuoreet pavut tulevat Johan & Nyström -paahtimolta Ruotsista. Firma valittiin vuonna 2016 upeasti Euroopan kolmanneksi parhaaksi kahvipaahtimoksi!
 

Taivaalla-korvakorut sterling-hopeasta. Aiunutlaatuisen Aalto-sarjan muut korut ovat nimeltään Puulla, Lumella ja Aalloilla.