Unohtumattomat juhlat

Taiteilijakoti Villa Kokkosessa juhlasi on kodikas, ihana ja taatusti helppo järjestää, sillä talon isäntäparina huolehdimme kaikesta: musiikkiohjelmasta, tarjoiluista ja somistetusta taiteilijakodista. Lue tästä ►Villa Kokkosen Oiva-raportti 22.10.2019

Taiteilijakoti Kokkosen juhlahinnasto 2020

Juhlapaketti 1 = 44,00 € / hlö =  Taiteilijakoti Kokkonen juhlapaikkana 20,00 € / hlö + juhlakahvipöytä 24,00 € / hlö

Juhlapaketti 2 = 48,00 € / hlö = Taiteilijakoti Kokkonen juhlapaikkana 20,00 € / hlö + salaattibuffet 28,00 € / hlö

Juhlapaketti 3 = 50,00 € / hlö = Taiteilijakoti Kokkonen juhlapaikkana 20,00 € / hlö + juhlapatapöytä 30,00 € / hlö

Juhlapaketti 4 = 62,00 € / hlö = Taiteilijakoti Kokkonen juhlapaikkana 20,00 € / hlö + pitopöytä 42,00 € / hlö

Hintoihin sisältyy alv. Lapset 5-11 v -50%. Alle 5-vuotiaat veloituksetta. Mahdollisena juhlamaljana nautittava alkoholiton herukanlehtijuoma 2,80 € / lasi.

"Olen suunnattoman kiitollinen onnistuneesta juhlasta. Järjestän juhlia harvoin ja siksi ne ovat stressin paikka. Elina ja Antti, teidän järjestämänne juhla oli kokonaistaideteos tarinoiden ja huumorin toimiessa siteenä. Yksi ikävä puoli täytyy kyllä sanoa: tällaisten juhlien jälkeen seuraaville 50-vuotisjuhlien viettäjille on asetettu rima todella korkealle!" Nim. Lippu korkealla

Hyväksi havaittu juhlien käsikirjoitus ohjelman, ruokailun ja kahvipöydän kera

1) Antti saapuu Villa Kokkosen ilmoitustaulun vieressä olevalle kokoontumisalueelle vastaanottamaan päivänsankarin juhlavieraineen viisi minuuttia ennen juhlavarauksen alkamista

2) Antti johdattaa juhlajoukon Villa Kokkosen päärakennukseen

3) Siirrytään ateljeehen, jossa päivänsankari toivottaa vieraansa tervetulleeksi juhlaan

4) Antti esittelee - unohtamatta pilkettä silmäkulmasta - Taiteilijakoti Kokkosen tarinaa Alvar Aallon ja Jean Sibeliuksen jalanjäljissä

5) Elinan ja Antin kolme musiikkiesitystä, esim. Sole mio -hehkutus sopii kaikkiin iloisiin juhliin

6) Kuohuvana juhlamaljana Kontiomehu Oy:n alkoholiton herukanlehtijuoma

7) Ruokailu

8) Vapaata seurustelua, vieraiden mahdollista omaa ohjelmaa

9) Kahvipöytä

Juhlapalautteita Elinalle ja Antille

"Elina ja Antti, sydämelliset kiitokset juhlani ohjelmasta, tarjoiluista ja järjestelyistä: upeasta musiikista, ihanasta ruuasta, kauniista ympäristöstä ja sen esittelystä sekä lämmöstä ja ilosta, jota viestititte olemuksellanne."

"Hei Elina ja Antti, valmistujaisjuhla Villa Kokkosessa  oli IHANA ja äitini sanoja lainaten ´isäntäpari teki tilaisuudesta mielettömän kokemuksen´. Pitäkää tyylinne! Se on ainutlaatuinen, aito ja lämmin!"

"Lämmin kiitos ihanasta eläkkeellelähtemisjuhlasta. Me todella nautimme kauniista talosta ja upeasta musiikista! Herkuttelimme pöydän antimilla. Lämmin kiitos Elinalle ja Antille!"

Juhlakahvipöytä

Salaattibuffet

Juhlapatapöytä

Pitopöytä

Vadelma-valkosuklaakakku

Uunissa paistetun vadelma-valkosuklaakakun makuelämys syntyy suklaisesta keksipohjasta, tuorejuustosta, valkoisesta suklaasta ja vadelmista. Viimeistellään vadelmavalkosuklaarouheella. Maun salaisuuden tuntee vain Villa Kokkosen väki.

Porkkanakakku

Porkkanakakkumme on ollut yksi suosituimmista kakuistamme niin kulttuurivierailuissa kuin juhlatilaisuuksissa. Mehevyyden salaisuuden tuntee vain Villa Kokkosen väki. Laktoositon porkkanakakku tarjoillaan leivostyyppisesti.

Suklaakakku

Suklaakakkumme perusraaka-aineina on käytetty - kuten kakuissa perinteisesti - voita, munia, sokeria ja vehnäjauhoja. Kakku saa erityisen makunsa kaakaosta ja kahvista. Makuelämyksen kruunaa kakun väliin ja päälle laitettava kermainen suklaakuorrute. Tarvittaessa laktoositon. Reseptin tuntee vain Villa Kokkosen väki.

Sole mio -kakku

Uusin juhlakakkumme on kolmikerroksinen. Suuren suosion saanut suklaa-, juusto- ja kermakakun yhdistelmä tarjoillaan leivostyyppisesti. Kotimaiset marjat kruunaavat makuelämyksen, jonka salaisuuden tuntee vain Villa Kokkosen väki. Sole mio -kakku on laktoositon.

Yhteystiedot

Villa Kokkonen
Tuulimyllyntie 5
04400 Järvenpää

USEIN ESITETTY KYSYMYS: "Mistä pitopalvelusta Villa Kokkosen tarjoilut ovat peräisin?" VASTAUKSEMME: Vaikka Alvar Aalto ei ollut keittiödesignin ihmelapsi, Villa Kokkonen loihtii mitä ihanimmat ja maukkaimmat ruokailut ja kahvihetket isoihinkin tilaisuuksiin. Otamme huomioon tilaajan ilmoituksen mahdollisista keliaakikoista. Tutustu neljään eri tarjoiluvaihtoehtoomme Juhlapaketit 2020 -esitteemme kautta!

"Kevät ei voisi paremmin alkaa. Teidän molempien sivistyneitä ja fiksuja taitelijapersoonianne kehuttiin. Järvenpään kaupungin pitäisi maksaa teille siitä, että teette tällaista kulttuurityötä. Antin puhelahjoja ihailtiin naisjoukoissa estoitta ja miehet samoin, toisin olin miehillä aistivinani pientä kateuden sivumakua ;-)"

"Rakkaat Elina ja Antti, vieläkö teillä kestää kantti. Jos kauneimmat kiitokset annamme teille. Kun teitte niin hienon juhlan meille. Kiitoksen takana kaikki ovat. Juhlassa olleet Tytöt ja Pojat. Nyt voin sanoa, en suotta. Täyttänyt 80 vuotta!"

"Vielä kerran, Elina ja Antti, sydämelliset kiitoksemme syntymäpäiväjuhlasta. Niinhän siinä kävi, ilta meni hehkuteĺlessa kokemaamme, lämpimän kotoista, upean ammattitaitoista, ikimuistoista juhlaamme. Päivänsankari oli aivan ´myytyä miestä´ kuten vieraammekin. Tulemme varmasti nauttimaan vielä kesän aikana Villa Kokkosen ainutlaatuisista ´herkuista´. Terveisemme ja kiitoksemme meiltä kaikilta."

"Hei ihana isäntäpari! Mahtavat kiitokset juhlista, joiden sieluna te toimitte upeasti! Paljon olen saanut kiitoksia liittyen paikkaan ja lämminhenkiseen tyyliinne."


"Kiitos isäntäväelle loistavasta tunnelmasta ja musiikista upeassa Villa Kokkosessa. Ruoka oli taivaallista ja läsnäolonne riemukasta äitini 80-vuotis syntymäpäivillä! Kaikkea hyvää teille ja mukavaa kevään odotusta."

"Hei Elina ja Antti! Sydämellinen  kiitos upeasta syntymäpäiväjuhlastani Villa Kokkosessa. Teitte siitä ikimuistettavan. Oli ihanaa olla päivän sankaritar lämminhenkisessä Villassa."


"Ihana yllätyssynttäri! Mukavia vieraita ja ihania hetkiä. Kiitos Elina ja Antti! Kontiomehun juhlava herukanlehtijuoma oli uusi, maukas tuttavuus. Ruoka oli hyvää ja tunnelma aivan ihana ja lämmin."


"Kiitokset LOISTAVISTA kastejuhlista Villa Kokkosessa! Olin mykistynyt Elinan soitosta ja Antin äänestä! "