Unohtumattomat juhlat

Taiteilijakoti Villa Kokkosessa juhlasi on kodikas, ihana ja taatusti helppo järjestää, sillä talon isäntäparina huolehdimme kaikesta: somistetusta taiteilijakodista, musiikkiohjelmasta ja tarjoiluista. 

Juhlapaketti 1 = 40,00 € / hlö = isäntäparin ohjelma, juhlakahvipöytä, somistettu taiteilijakoti

Juhlapaketti 2 = 44,00 € / hlö = isäntäparin ohjelma, salaattibuffet + kakkukahvit, somistetu taiteilijakoti

Juhlapaketti 3 = 46,00 € / hlö = isäntäparin ohjelma, juhlapatapöytä + kakkukahvit, somistettu taiteilijakoti

Juhlapaketti 4 = 58,00 € / hlö = isäntäparin ohjelma, pitopöytä + kakkukahvit, somistettu taiteilijakoti

Hintoihin sisältyy alv. Lapset 5-11 v -50%. Mahdollisena juhlamaljana nautittava alkoholiton herukanlehtijuoma 2,80 € / lasi.

Juhlavarausten kesto on 3-4 tuntia. Jos vierasjoukon koko on n. 20-35 henkeä, tilaisuuden luonteva kesto on kolmisen tuntia. Jos vierasjoukon koko on n. 40-50 henkeä, tilaisuuden kesto on tavallisesti 3,5-4 tuntia.

Juhlatilaisuuksissa isäntäparin ohjelma "Aallon ja Sibeliuksen jalanjäljissä" toteutuu flyygelin ympärillä tilaisuuden aluksi.

"Rakkaat Elina ja Antti, vieläkö teillä kestää kantti. Jos kauneimmat kiitokset annamme teille. Kun teitte niin hienon juhlan meille. Kiitoksen takana kaikki ovat. Juhlassa olleet Tytöt ja Pojat. Nyt voin sanoa, en suotta. Täyttänyt 80 vuotta!"

"Elina ja Antti, sydämelliset kiitokset juhlani ohjelmasta, tarjoiluista ja järjestelyistä: upeasta musiikista, ihanasta ruuasta, kauniista ympäristöstä ja sen esittelystä sekä lämmöstä ja ilosta, jota viestititte olemuksellanne."

"Hei Elina ja Antti, valmistujaisjuhla Villa Kokkosessa  oli IHANA ja äitini sanoja lainaten ´isäntäpari teki tilaisuudesta mielettömän kokemuksen´. Pitäkää tyylinne! Se on ainutlaatuinen, aito ja lämmin!"

"Lämmin kiitos ihanasta eläkkeellelähtemisjuhlasta. Me todella nautimme kauniista talosta ja upeasta musiikista! Herkuttelimme pöydän antimilla. Lämmin kiitos Elinalle ja Antille!"

Juhlakahvipöytä

Salaattibuffet

Juhlapatapöytä

Pitopöytä

Vadelma-valkosuklaakakku

Uunissa paistetun vadelma-valkosuklaakakun makuelämys syntyy suklaisesta keksipohjasta, tuorejuustosta, valkoisesta suklaasta ja vadelmista. Viimeistellään vadelmavalkosuklaarouheella. Maun salaisuuden tuntee vain Villa Kokkosen väki.

Porkkanakakku

Porkkanakakkumme on ollut yksi suosituimmista kakuistamme niin kulttuurivierailuissa kuin juhlatilaisuuksissa. Mehevyyden salaisuuden tuntee vain Villa Kokkosen väki. Laktoositon porkkanakakku tarjoillaan leivostyyppisesti.

Suklaakakku

Suklaakakkumme perusraaka-aineina on käytetty - kuten kakuissa perinteisesti - voita, munia, sokeria ja vehnäjauhoja. Kakku saa erityisen makunsa kaakaosta ja kahvista. Makuelämyksen kruunaa kakun väliin ja päälle laitettava kermainen suklaakuorrute. Tarvittaessa laktoositon. Reseptin tuntee vain Villa Kokkosen väki.

Sole mio -kakku

Uusin juhlakakkumme on kolmikerroksinen. Suuren suosion saanut suklaa-, juusto- ja kermakakun yhdistelmä tarjoillaan leivostyyppisesti. Kotimaiset marjat kruunaavat makuelämyksen, jonka salaisuuden tuntee vain Villa Kokkosen väki. Sole mio -kakku on laktoositon.

Yhteystiedot

Villa Kokkonen
Tuulimyllyntie 5
04400 Järvenpää

USEIN ESITETTY KYSYMYS: "Mistä pitopalvelusta Villa Kokkosen tarjoilut ovat peräisin?" VASTAUKSEMME: Vaikka Alvar Aalto ei ollut keittiödesignin ihmelapsi, Villa Kokkonen loihtii mitä ihanimmat ja maukkaimmat ruokailut ja kahvihetket isoihinkin tilaisuuksiin. Otamme huomioon tilaajan ilmoituksen mahdollisista keliaakikoista. Tutustu neljään eri tarjoiluvaihtoehtoomme Juhlapaketit 2017 -esitteemme kautta!

"Hei ihana isäntäpari! Mahtavat kiitokset juhlista, joiden sieluna te toimitte upeasti! Paljon olen saanut kiitoksia liittyen paikkaan ja lämminhenkiseen tyyliinne."


"Kiitos isäntäväelle loistavasta tunnelmasta ja musiikista upeassa Villa Kokkosessa. Ruoka oli taivaallista ja läsnäolonne riemukasta äitini 80-vuotis syntymäpäivillä! Kaikkea hyvää teille ja mukavaa kevään odotusta."

"Hei Elina ja Antti! Sydämellinen  kiitos upeasta syntymäpäiväjuhlastani Villa Kokkosessa. Teitte siitä ikimuistettavan. Oli ihanaa olla päivän sankaritar lämminhenkisessä Villassa."


"Ihana yllätyssynttäri! Mukavia vieraita ja ihania hetkiä. Kiitos Elina ja Antti! Kontiomehun juhlava herukanlehtijuoma oli uusi, maukas tuttavuus. Ruoka oli hyvää ja tunnelma aivan ihana ja lämmin."


"Kiitokset vielä kerran ikimuistoisesta pikkujouluillasta Villa Kokkosessa!"

"Kiitokset LOISTAVISTA kastejuhlista Villa Kokkosessa! Olin mykistynyt Elinan soitosta ja Antin äänestä! "


"Kiitos hyvin järjestetyistä yo-juhlista ja erittäin hyvästä palvelusta. Juhlista jäi hyvä muisto päivänsankarille ja tietysti meille muillekin. Vieraat viihtyivät ja kehuivat tarjoiluja!"