Villa Kokkosen joulu 2020

Toteutamme marras-joulukuussa tunnelmallisia jouluisia vierailuja tilauksesta.

Villa Kokkonen Sanoin ja Jouluisin Sävelin (13,00 € / hlö tai museokortilla) on jouluisen pienoiskonsertin, yhteislaulujen ja lyhyen talon esittelyn muodostama ainutlaatuinen kokokonaisuus, jonka jälkeen voidaan nauttia ihanat jouluiset tarjoilut talon tapaan.

Lataa tästä vierailu- ja tarjoiluesitteemme

Villa Kokkosen joulupaketit tilauksesta jouluna 2020 (sis. alv:n)

Paketti 1

Villa Kokkonen Sanoin ja Jouluisin Sävelin + jouluiset kakkukahvit

kesto 1,5 - 2 tuntia

18,50 € / hlö, museokortilla vain 5,50 € / hlö

Paketti 2

Villa Kokkonen Sanoin ja Jouluisin Sävelin + Jouluinen pitopöytä A (jouluinen noutopöytäruokailu + jouluiset kakkukahvit)

kesto 2-3 tuntia

38,00 € / hlö, museokortilla vain 25,00 € / hlö

Paketti 3

Villa Kokkonen Sanoin ja Jouluisin Sävelin + Jouluinen pitopöytä B (jouluinen noutopöytäruokailu + jouluiset kakkukahvit)

kesto 2-3 tuntia

43,00 € / hlö, museokortilla vain 30,00 € / hlö
 

Ryhmävarauksen käsikirjoitus marras-joulukuussa

Antti ottaa talon isäntänä vieraat vastaan Villa Kokkosen ison portin vieressä olevan ilmoitustaulun luona. Jos talviset olosuhteet eivät mahdollista ulko-opastusta Villa Kokkosen pihapiirissä, ilmoitustaululta siirrytään samantien sisälle taloon.

Vieraat voivat sonnustautua omiin villatossuihin, sisätossuihin tai vaihtojalkineisiin. Taiteilijakodissa voidaan kulkea vaikka sukkasillaan mutta ei ulkojalkineilla.

Saavutaan taiteilijakodin kauniiseen ja tilavaan konserttisaliin, jossa Antti maalailee vierailleen mielikuvia 51-vuotiaan taiteilijakodin syntyhistoriasta, sen viuhkamuodosta, kulttuurimaisemasta ja sijainnista kukkulan korkeimmalla kohdalla Tuusulanjärven rannalla.

Kun Elina saapuu paikalle, alkaa isäntäparin konserttihetki, joka sisältää kolme tunnettua joululaulua ja 1-2 yhteislaulua Villa Kokkosen laulumonisteesta.

Konserttihetken jälkeen jouluiset tarjoilut talon tapaan.

Vierailun lopuksi riennetään ostoksille Villa Kokkosen jouluiseen kauppaan.

Yhteystiedot

Villa Kokkonen
Tuulimyllyntie 5
04400 Järvenpää

Elina Viitaila ja Antti A. Pesonen juhlistavat kahdettatoista jouluaan Taiteilijakoti Kokkosen isäntäparina järjestämällä jouluvierailuja tilauksesta ryhmille sekä useita yleisölle avoimia konserttikierroksia. Koska talossa toimii oma keittiö, vierailuun on helppo yhdistää tarjoiluja kakkukahveista noutopöytäruokailuun. Elintarvikeviranomaisen laatimassa Oiva-raportissa Villa Kokkosen keittiö on saanut parhaan Oiva-hymyn.